Diverse

Evenimente A.R.C.D.D Galați

Noul Consul General Liang Caide, reprezentantul Consulatului General al Republicii Populare Chineze la Constanţa, a fost prezent ieri în urbea noastă , pentru prima dată de când a fost investit, fiind invitat de autorităţile locale într-o vizită de lucru.
” Judeţul Galaţi – spaţiu de investiţii şi cooperare pentru parteneri din Republica Populară Chineză ” este întâlnirea găzduită de președintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, la Centrul Multicultural „ Dunărea de Jos ” la care a participat, alături de delegaţia chineză şi ungrup numeros format din reprezentanţi ai administraţiei locale din care nu a lipsit vicepre şedintele CJ Gigel Istudor şi, bineînţeles, primarul Municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Tema preincipală a reuniunii areprezentat-o principalele facilităţi pe care le pot pune la dispoziţia autorităţile publice locale pentru investitorii chinezi care sunt interesaţi să aleagă oraşul Galaţi pentru proiectele lor.
Cu această ocazie, consulul general Liang Caide a asistat şi la deschiderea oficială a cursurilor de limba chineză din Gala ţi, organizate cu sprijinul Asociaţiei Româno-Chineze de Dezvoltare Durabilă , având parteneri Universitatea „ Dunărea de Jos ”, din Galaţi, în colaborare cu Institutul Confucius București şi Ambasada R.P. Chineze în România.

 

 

 

Un comentariu la „Evenimente A.R.C.D.D Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *